Извор:Фото: ТикТок принтскрин/victoriahouseinthehills

Реновирали кућу - нашли тајни отвор (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

30.08.2024.

20:25

КАДА су Ема и њен партнер решили да реновирају своју кућу изграђену 1897. године, нису ни слутили на какво ће откриће наићи.

Док су подизали даске у кухињи како би заменили стари под, открили су тајни пролаз који их је довео до великог бунара испуњеног водом, смештеног директно испод пода. У видео-снимку објављеном на ТикТоку, Ема је узбуђено показала бунар и рекла:

- Сви имају нешто у својој кући што сматрају јако кул. Може бити скривени ормар, мала биоскопска сала, геџет. Али наше је ово!

Одушевљени овим необичним открићем, Ема и њен партнер одлучили су да бунар претворе у украсни елемент у свом дому. Уклонили су бетон око њега како би показали његову праву величину, а затим ангажовали локалног мајстора да направи челични обод за врх бунара. Њихов план је да поставе стаклени поклопац преко бунара, омогућавајући посетиоцима да виде унутрашњост.

Објава о овом занимљивом открићу изазвала је бројне реакције на друштвеним мрежама. Док су им неки завидели због њиховог јединственог проналаску, други су изражавали страх, шалећи се да би из бунара могао изаћи лик из хорор филма "The Ring" (Круг). Многи су били очарани идејом и једва чекају да виде коначан резултат.

Поред постављања стакла, пар разматра и могућност додавања светала унутар бунара. Ема је открила да су у дилеми између ЛЕД светала, која су приказана на снимку, и традиционалних рефлектора. Такође су најавили да ће тестирати воду из бунара како би сазнали да ли је питка, додајући још један слој узбуђења њиховом пројекту.

- Купили смо тестове за воду! Видео ускоро стиже! - написала је Ема у одговору на питање једног корисника.

Њихово откриће инспирисало је многе да размишљају о могућностима коришћења сличних проналазака, као и о естетским и функционалним детаљима који могу додатно украсити дом, преноси Тхе Сун.