Извор:Фото: Профимедиа

НАГЛЕ ПРОМЕНЕ - МЕРКУР УЛАЗИ У РАКА: Они ће најгоре проћи

Извор: Нпортал

31.08.2024.

13:01

МЕРКУР 29. августа директно улази у знак Рака и доноси нагле заокрете. Дуална планета која представља комуникацију и интелект.

Ова планета влада особама рођеним у знаку Девице и Близанаца, а овога пута у ретроградном стању улази у знак Рака и то директно.

Многе промене, пре свега у пољу комуникације и друштвености, могу очекивати свих 12 знакова Зодијака, а ево и какве.

BloombergAdria.com

Ован

У предстојећем периоду припаднике овог знака испуниће неки магични осећај наде и оптимизма. Будите стрпљиви јер све полако долази на своје. Дуго сте чекали да неке ране зацеле и сада коначно добре ствари у животу можете поделити са људима око себе.

Бик

Ово је доба хармоније и развоја када су у питању ваше личне везе. Како Меркур улази директно у знак Рака, припадници Бика осетоће се лагано као перо и са лакоћом и разумевањем моћи ће да развијају и негују своје односе са окружењем.

Близанци

Ово је доба идеално за комуникацију и ослањање на сопствене инстинкте. Иако тежите ка логици и разумности, у овом периоду од вас ће се тражити да се препустите и верујете у нешто што је веће од вас самих. Опустите се и препустите тренутку.

Рак

У периоду који следи неопходно је да ослушкујете своје тело и поставите границе тамо где је неопходно. Не терајте се да улазите у односе који не чине да се осећате пријатно. Посветите више времена себи и испланирајте некеважне кораке за будућност.

BloombergAdria.com

Лав

Особе рођене у знаку Лава у овом периоду превазилазе неке претходне трауме и долазе себи. Време је да верујете својим инстинктима и дефинишите своје жеље и циљеве. Немојте се стидети да тражите помоћ како бисте лакше и брже завршили неки послове.

Девица

За особе рођене у Девици ово је време промена. Ослоните се на своје најближе окружење које ће вас обасути поверењем и љубављу, а могу се наслутити неке назнаке новог живота у најбољем могућем смислу. Прошлост остаје иза вас и немојте се за њом окретати.

Вага

Ово је доба трансформације за вас; доживећете својеврсни препород. Толико је тога на чему треба да будете захвални. Пружаћете љубав и нежност свету који вас окружује и лепо ће вам се вратити. 

Шкорпија

За Шкорпије следи период препун инспирације. На задатку сте да сазнате истине и нова знања. Емотивно сазревате и зацељујете старе ране, а тренутно највећу срећу проналазите у сопственом миру. Будите свесни да чак и овакви моменти значе раст и развој.

Стрелац

Много тога дешаваће се одједном, тако да је препоручљиво да се наоружате стрпљењем и толеранцијом. Цео ваш свет биће уздрман, а из тога се могу изродити неке нове перспективе. На неке ствари гледаћете другим очима, те ћете пронаћи нови баланс у животу који вам је био неопходан.

BloombergAdria.com

Јарац

Овај период доноси позитивне промене за Јарчеве. Осећаћете добру енергију која испуњава ваш живот и тако ћете и зрачити. Будућност делује светла и од овог тренутка све ће ићи само на боље. Подсетите себе да живот може бити лаган и да се понекад једноставно треба препустити.

Водолија

За Водолије ово је период преиспитивања. Доста вам је свега што вас је до сада кочило и спутавало у напредовању, па ћете озбиљно погледати у прошлост и тиме се позабавити. Вратићете самопоуздање и препознаћете у себи праву моћ.

Рибе

Ово је време за конекције, љубав и нове почетке. Срце вам се готово излечило од претходних рана, а сада препознајете прави пут који вас води ка непогрешивој љубави. Опростићете и себи али и другима неке ствари из прошлости и ваше срце биће у потпуности ослобођено свих стега.

(Глоссy)