Извор:Фото: Новости, Профимедиа

"Чекамо или да се пробуди или оно друго, најгоре"

Извор: Нпортал

31.08.2024.

14:08

БОРА Ђорђевић, познат и као Бора Чорба, још увек је у болници у Љубљани и у тешком стању. Менаџер „Рибље Чорбе", Бане Обрадовић, огласивши се за једне медије, објаснио је да сутација у којој се рокер налази „може да оде у свега два правца".

- Бори је стање непромењено. И даље је на респиратору, интубиран. Супруга га обилази сваког дана. Ова ситуација има два правца; или да се извуче или оно друго, најгоре. Лекари сваког дана говоре да је стабилно. Чекамо или да се пробуди или оно друго, не дај Боже. У болници има сву потребну негу - нагласио је Обрадовић.

BloombergAdria.com

Ђорђевић је, подсетимо, пре око 10 дана хоспитализован. „Рибља чорба" онда је отказала све наступе до даљег, док се Бора не опорави.

Клинички конзилијум, према незваничним сазнањима домаћих медија, састаје се сваког јутра како би заједно одлучивали о томе шта треба урадити како би се побољшало здравствено стање рокера.  

Његова свастика Даша за једне је медије испричала да га супруга Дубравка свакодневно обилази и да јој нимало није лако.

BloombergAdria.com

- ...Њу доктори пуштају да остане мало дуже код њега. Иначе су посете на Интензивној нези само пола сата за најближе, али њој дозвољавају да остане више сати поред њега. Може се ући само уз пратњу, никог не пуштају тек тако до њега. Засад се још ништа не зна, чека се, ваљда ће му бити боље, ми смо сви оптимисти... Имао је баш доста упала плућа у последње време, пуно је кашљао - објаснила је била она за „Курир".

(24 седам)