Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

"ТО НИЈЕ ИСТИНА": Коме је намењена "Београд"- Цеци или Дини

Извор: Нпортал

31.08.2024.

14:57

ДИНО Мерлин је један од најпопуларнијих певача на Балкану, а сада је открио коме је намењена песма "Београд"

Једно време се спекулисало да ју је написао за себе, али је демантовао и рекао да је написана за певачицу Светлану Цецу Ражнатовић: 

- Нажалост, ни то није истина. Песма "Београд" је написана за Цецу Величковић у Швицарској, у Ст. Галену, једне ноћи почетком '91. године, рекао је певач недавно.

Певач је једном приликом признао да је песму "Како да ти кажем" написао у знак извињења и да је аутобиографска: 

- Једном сам погрешио према особи до које ми је јако стало па су ови стихови моје аутобиографско искупљење. Покушавам објаснити оном другом колико ми значи и колики пут треба човек, мушкарац проћи да би се тако једноставне речи попут ‘опрости’ изговориле. Зато сам и написао две верзије песме које путују различитим путевима до исте дестинације - објаснио је музичар једном приликом, преноси "Глорија".

Подсећања ради, Дино Мерлин је у једном тренутку желео да одустане од каријере: 

- У једном периоду свог живота био сам тешко болестан. Имао сам једну тешку депресију. То не бих пожелео никоме. То се манифестовало тако да сам био ни за шта - говорио је једном приликом певач за "ХРТ" и додао:

- Апсолутно ме ништа није интересовало, мени је било исто и живот и смрт. Једноставно сам само био биљка. То је био период када сам хтео да напустим музику и свашта је мени тада падало на памет, али ето, неким чудом сам се извукао.

#Светлана Цеца Ражнатовић #ВИП #Дино Мерлин #Светлана Цеца Ражнатовић и Дино Мерлин #песма Београд