Извор:Фото: Н. Скендерија/Архива Новости

ПОГИНУЛОЈ ЛИФТ УХВАТИО КОСУ? Детаљи трагедије у Г. Милановцу

Извор: Нпортал

01.09.2024.

14:22

С.Б. (35) погинула је јуче у једној трговинској радњи у Горњем Милановца, када је прикљештио теретни лифт који је служио за пренос робе из магацина у подруму у продајне просторије.

- Она је сишла у подрум да узме нешто од робе и кажу да се само чуло као прасак - каже за Курир комшиница која живи у згради у којој се налази и продавница.

Према њеним речима неки од радника кажу да јој је лифт ухватио косу.

- Нико није био у том тренутку са њом да бисмо знали шта се тачно десило, али кажу да јој је лифт ухватио косу, повукао и тако прикљештио. Ми никако не можемо да дођемо себи од како смо чули - каже комшиница и додаје:

- Све девојке које раде тамо су јако фине и ведре, она је увек била насмејана, једна лепа и љубазна жена. Она је из Чачка родом, али ради у Горњем Милановцу јер се удала у месту Мајдан и има двоје дивне деце, велика је жал за њом.

Како кажу комшије, нико не може да поверује да је више нема.

- Тог јутра сам био у продавници, јавио се, мало смо поразговарали. Рекла ми је да није било много посла то јутро, да је узела мало да сређује и два сата касније сам чуо за трагедију, тресао сам се цео дан...

Увиђај је, како су писали локални медији, трајао више сати, била је ангажована и ватрогасно спасилачка једница, а из надлежне полицијске управе у Чачку се, до објављивања ове вести, нису огласили.

(Курир)