Извор:Фото: Профимедиа

ШТА СЕ ДЕСИЛО: Анђелина изгледом непријатно изненадила свет

Извор: Нпортал

01.09.2024.

15:40

ЊЕНЕ усне некада су биле њена најистакнутија карактеристика. Али како је Анђелина Џоли варирала у килажи, њене потенцијално забрињавајуће испупчене вене на рукама добиле су свој тренутак, који већ годинама не пролази.

И поред свемоћног изгледа у заносној креацији, чињеници да јој је припала та част да глуми диву Марију Калас, дирљиви тренутак са фаном у болесничкој постељи, на Филмском фестивалу у Венецији, сви су гледали само у њене руке, преноси Она.

Често критикована због своје мршавости, Анђелина је на венецијанском црвеном тепиху показала истетовиране руке врло изражених вена, а у коментарима на друштвеној мрежи X корисници нису били нимало благонаклони.

BloombergAdria.com

"Изгледа застрашујуће", "Анђелина, жено, поједи нешто", "Коме је ово секси и привлачно?", "Овако не изгледа здраво тело", "Делује болесно", "Када сам имала анорексију, изгледала сам баш тако", "Овакве руке има моја баба", били су неки од коментара на некадашњем Твитеру.

Поједини су покушали да објасне да је у питању природни процес старења и да није нешто око чега би требало дизати галаму, с обзиром на то да глумица има 49 година.

"Мени је и даље прелепа", "Жена је мајка и велики борац", "Све у вези са њом је савршено", "Волим што је прихватила да стари, подршка", писали су они који је воле у свим издањима.

BloombergAdria.com

 

Анђелина сигурно не обраћа пажњу на злураде коментаре, а како је, према писању америчких медија, поново заљубљена и има новог дечка, сигурно јој приче о њеним рукама неће урушити осећаје испуњености како на пословном, тако и на приватном плану, преноси Жена.

BloombergAdria.com