Извор:ФОТО: Новости / Ата

"Сећам се, плакао је - Бора то није заслужио"

Извор: Нпртал

01.09.2024.

22:31

ВЕЋ данима цео Балкан чека добре вести о Бори!

Бора Ђорђевић тренутно је у лошем здраственом стању, а његов колега Ђорђе Давид огласио се тим поводом.

BloombergAdria.com

 

- Бора је вечан са свим оним што је урадио у свом животу. Он ће увек бити присутан и међу новим и међу старим генерацијама. Он је мени особа за радовање, али људски век има трајање. Жао ми је што је то мука, јер мислим да он, као особа која је васпитавала генерације, није заслужио да се мучи. Он је међу пет мојих ментора, он је био најхрабрији, давао ми је највише и подршке и критика - изјавио је Ђорђе Давид.

BloombergAdria.com

 

Осим што је говорио о Борином утицају на његов живот, Ђорђе је поделио и једну посебну анегдоту која је везана за тренутак када је Бора у свом родном Чачку примио награду:

- Чачак је хтео да да награду Бори, а он ме је звао да дођем да будем ту. Ја сам њега тада видео да плаче, а никада га пре тога нисам видео да плаче, то ми је било чудно. Он је био толико срећан што је добио ту награду. Плакао је, а добио је аплауз који га је одушевио. Он није могао да стоји на стејџу од толике емоције. Тада сам га последњи пут видео, он је диван пријатељ - испричао је Ђорђе Давид у емисији "Премијера - Викенд специјал".

БОРИНО СТАЊЕ СЕ НЕ МЕЊА

- Бори је стање непромењено. И даље је на респиратору, интубиран. Супруга га обилази сваког дана. Ова ситуација има два правца, или са се извуче, или оно друго најгоре. Лекари сваког дана говоре да је стабилно. Чекамо или да се пробуди или оно друго не дај Боже. У болници има сву негу потребну, рекао је за "Блиц" Бане Обрадовић.

Блиц