Извор:Фото: АТА имагес

ТРАГЕДИЈА НАШЕ ГЛУМИЦЕ: "Убила је своју мајку и баку"

Извор: Нпортал

02.09.2024.

10:55

Породицу глумице задесила је и велика трагедија...

Глумица коју највише памтимо по улози Виолете Стриптизете из "Жикине династије", Оливера Викторовић доживела је породичну трагедију.

Пре пар година свим медијима је одјекнула вест да је братаница Оливере Викторовић убила баку и мајку.

Глумица о томе није говорила, а нама је признала да је ценила своју Теодору и да је вест о злочину дошла као гром из ведра неба.

BloombergAdria.com

- Знам тачно шта хоћеш да ме питаш. Немам проблем да причам о тој теми и мојој братаници Теодори, која је убила своју мајку и баку. Нажалост, нисам могла да будем њен родитељ. Она је ћерка јединица мог покојног брата. Теодора је 12 година млађа од мене, а ја сам била исто толико од свог рођеног брата Оливера. Имала је она своје родитеље, који сада, нажалост, нису живи.

- Свог брата сам јако волела, а ни против снајке нисам имала ништа. Мислим да су њих двоје били погрешан спој и да је Теодора колатерална штета својих родитеља. Она је била слатко дете. Све што се десило проузроковано је лошим односом родитеља према њој. Мислим да не заслужују сви људи децу. Одлуку о свом животу могу да доносе, али ако се одлучиш да имаш дете, мораш да му се посветиш, а не да га убијеш у појам - објашњава Оливера.

BloombergAdria.com

"Склањала сам се од новинара"

На питање да ли је разговарала са братаницом о томе шта се догодило, рекла је:

- С Теодором нисам у контакту од 2006. године. Покушала сам више пута да је извучем из проблема. Она је децу родила после. Имала сам 2006. велику непријатност с њом и мајком. После тог догађаја сам прекинула сваку комуникацију, јер је то угрозило моју породицу и децу. Више нисам могла да јој помогнем. Много ми је жао што њена деца расту на сличан начин.

- Свесно нисам хтела контакт с њом. Кад се десила та трагедија, помислила сам у којој мери сам и ја крива. Међутим, ништа нисам била јер се то десило 2015. године, а девет година пре тога сам прекинула однос и рекла крај. Све што знам о том догађају је из медија. Склањала сам се од новинара јер нисам знала шта да им кажем. Имам ја лепа сећања на ту девојчицу. Искрено ми је жао. Једина сам доживела то од ближе породице. Можда је боље што нису морали то да виде - истакла је.

Иначе, Оливера Викторовић је до сада одиграла више од 80 улога у позоришту. Аутор је 14 уџбеника. На филму није играла главне улоге, али је професорка, учи друге да буду главни.

Такође, мајка је двоје деце на које је поносна - Бојане Ђурашковић, која је кренула њеним стопама и млађег сина, Михаила.

(Курир)