Извор:Фото: В. Данилов, Профимедиа, Shutterstock

САД ЈЕ СВЕ ЈАСНО: Испливао снимак с концерта Дугмета (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

02.09.2024.

15:31

На снимку се види да није било негодовања...

Бенд "Бијело Дугме" одржао је концерт у Сплиту, где су извели своје највеће хитове, а извођење Алена Исламовића изазвало је велику пажњу јавности.

Поред многобројних песама на ред је дошла једна посебна "Пљуни и запјевај моја Југославијо" коју је извео Ален Исламовић, а како је пренео "Јутарњи.хр" публика је током ове нумере звиждала и негодовала.

Хрватски портал "Недељник" је дошао у посед снимка баш када је Ален изводио ову нумеру, а на њему се јасно може видети да никаквог негодовања није ни било, јер нико од публике то није схватио као провокацију. https://www.youtube.com/watch?v=AfmQWZNtIX8&t=3s

Све песме изазивале су одушевљење код публике која је, показују досадашњи концерти на овој турнеји, састављена од публике различитих генерација тако да су у првим редовима они који су рођени далеко након краја Југославије.

Сви су певали хитове Бијелог дугмета па и "Пљуни и запјевај моја Југославијо" око које се направила читава фама али након концерта и вероватно од оних који нису ни присуствовали суботњем наступу у Сплиту.

(Недељник.хр)