Извор:Фото: Профимедиа

ДВОРАЦ ЗА ПРИНЦЕЗУ: Како је Ноле прославио Тарин 7. рођус

Извор: Нпортал

02.09.2024.

22:22

НОВАК Ђоковић је у једном тренутку изашао испред ресторана у којем прослављају ћерки рођендан, те је гледао у декорацију и померао балоне.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић са супругом Јеленом добио је сина Стефана и ћерку Тару, а њихова наследница данас је напунила седам година.

Тара је данас, 2. септембра кренула у први разред, а ново поглавље у животу обележила је и рођенданском прославом.

Ђоковићи су поводом рођендана њихове ћерке организовали прославу за њу и њене другаре, те су се малишани током дана дружили са животињама и били окружени природном, али за Тарино славље била је и раскошна декорација са балонима, дворцом на надувавање са тобоганом и лоптама.

BloombergAdria.com

Новак је у једном тренутку изашао испред ресторана у којем прослављају ћерки рођендан, те је гледао у декорацију и померао балоне.

Иначе њихов син Стефан уписан је у приватну школу у Србији која се издваја по специфичном приступу раду са децом. Јелена, као посвећена мајка, пажљиво је бирала школу за Стефана, а исто пажљиво је изабрала и за Тару.

BloombergAdria.com

- Изабрали су школу у којој часови не трају 45 минута, родитељи су активно укључени у образовање, а деци се подстиче креативност - било је јасно прецизирано.

(Курир)