Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/ ESTRADA IZ DRUGOG UGLA

ПОСЛЕ ПРОМЕНЕ ПОЛА: "Улазим у Елиту да тати КУПИМ БУБРЕГ!"

Извор: Нпортал

03.09.2024.

14:16

"Мотив уласка ми је да што дуже останем у Елити, зарадим новац, да излечим своје родитеље!"

Некада Мика Васић, а сада Ана Николић, након промене пола одлучила је да са својим дечком уђе у нову сезону Елите 8, због чега се јутрос појавила на обавезном лекарском прегледу.

Она се појавила руку под руку са својим дечком Стефаном, с којим ће ући у ријалити, а открила је и мотив због којег ће месеце провести пред камерама Пинк телевизије.

- Имам Валентино, Ролекс наруквицу, Ролекс сат, имам богатог дечка који ми то све пужа, финансира ме. Мотив уласка ми је да што дуже останем у Елити, зарадим новац, да излечим своје родитеље, тати да купим бубрег и маму да излечим да их мало подигнем на трон јер су они то стварно заслужили, рекла је Ана, након чега је Стефан рекао да ли родитељи подржавају његову везу.

BloombergAdria.com

- Моји немају ништа против наше везе и љубави, али неће да се појављују у јавности. Мој отац је медицински радник у Немачкој, слажу се са нашом везом. Мој стајлинг кошта 2.500 евра, само патике су 2.650 евра, мајица 400, сат 150 и бермуде стотка, рекао је Стефан, након чега је Ана рекла како се осећа после промене пола.

BloombergAdria.com

- Улазим у Елиту да покажем каква сам ја особа, никога нисам убила, ја сам само срећна. Нисам крива што људима сметам. Ја верујем свом човеку, верујем у нашу љубав, он ме неће преварити. Да се плашим не бих улазила у ријалити са дечком да се брукам. У Елиту улазим због новца. Пресрећна сам након промене пола, осмех не скидам са лица, уживам у својој женствености, поред свог човека, вољена сам, срећна сам.Мама и Стефан се одлично слажу, рекла је Ана и додала да се у купатилу неће туширати с купаћим костимом као остале учеснице.

- Имаћемо интимне односе пред камерама. Купаћу се гола, не желим у купаћем костиму да будем. Ја сам коначно задовољна својим телом.

(Блиц)