Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Koktel Tv Grand

ПРОГЛАСИЛИ ЈЕ МРТВОМ: Таксиста потегао нож на нашу певачицу

Извор: Нпортал

16.12.2021.

07:51

ПЕВАЧИЦА Сања Малетић своју популарност стекла је веома рано, направила је бум на естрадном небу после свог првог албума када је имала 25. година.

Наиме, певачица се ове ноћи појавила на снимању новогодишњег програма телевизије "Пинк" и одушевила својим изгледом.

Мало је познато да је Сања пре скоро три године била суочена с непријатношћу када ју је таксиста напао ножем у Бијељини.

BloombergAdria.com

- Нападнута сам хладним оружјем од стране таксисте са којим сам се возила до одређене дестинације. Лице је приведено као што сам и ја била у полицији. У полицијској станици су ми пружили све могуће услове као некоме ко је у таквом стању ту да би му пружили помоћ. Нажалост, ја имам болест штитне жлезде и хашимото синдром који уско повезан са штитном жлездом... Ја сам хиперсензибилна, доживела сам велики шок, емотивни шок. Јако ми је позлило, пала сам у несвест у станици и повраћала сам, погубила сам се... Звали су, наравно, одмах хитну помоћ и стварно су учинили све што су могли. Снимили су ме на прави начин. Организам ми је претпрео ненормалан шок, од страха сам се скроз погубила - испричала је својевремено певачица за домаће медије. Међутим то није једина лоша ситуација с којом се певачица суочила.

Малетићева је само годину дана пре напада имала саобраћајну несрећу:

- Завршила сам у јарку. И даље сам у шоку. Не могу да дођем себи. Свашта ми пролази кроз главу, али најбитније је да сам жива - истакла је певачица, коју су чак и поједини портали прогласили мртвом.

Подсетимо, Сања је низала хитове, међу којима је најслушанији био "Млађи", а упоредо с популарношћу, пратили су је и невероватни догађаји.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".