Извор:ФОТО: Принтскрин devojka_sa_krilima

"ДА ЛИ ИМА РУКЕ": Девојка са крилима страховала за бебу

Извор: Нпортал

05.09.2024.

08:20

СРБИЈА је одушевљена младом сликарком из Бачке Паланке, Дејаном Бачко која је рођена без горњих екстремитета.

То је није спречило да ниже успехе у животу, тренира теквондо, оствари се у улози мајке, положи возачки испит и још много лепих ствари да уради за себе и своју околину. 

Дејана и њен супруг Марко Нежић су добили су девојчицу којој су дали име Лара, а једном приликом су гостовали у једном подкасту у ком су испричали сцену са ултразвучног прегледа. 

Признали су да их је било страх да ли је са бебом све у реду. Када их је доктор упитао да ли желе да открију пол, они су рекли да желе да сазнају само да ли има руке:

- Били смо једном на ултразвуку и сад гледамо бебу и доктор нас пита да ли нас занима пол. Реко: "Какав пол, човече, занима ме да ли има руке, да ли је све океј- рекао је Марко, а Дејана је наставила:

- Ми смо се то шалили, али док сам била трудна само је било питање како ће се беба родити, само нам је било битно да се не роди као ја- додала је мама са крилима.

- А знаш који је био мој став? Шта њој фали, реално? Ако је све друго у реду, ако је то најгоре што може да буде, ја потписујем, пристајем, али хвала Богу све је било океј- сматра он.