Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/kuddulemilosavljevic

РЕДАК СНИМАК: Како је Бора причао о ПРВОЈ свирци у каријери

Извор: Нпортал

05.09.2024.

13:25

НА ИНСТАГРАМ страници КУД "Дуле Милосављевић-Желе" из Чачка освануо је ретко виђен снимак легендарног рокера Боре Ђорђевића, који се једном приликом присетио како је изгледала његова прва свирка у животу.

Та игранка одиграла се у култном делу града, у популарној сали КУД "Желе", а снимак на којем је забележено како је Бора причао о тим данима настао је поводом 90 година овог друштва.

- Наравно да се сећам Желoвог игралишта и сале. Ко се не би сећао, тај није из Чачка! Ко не зна за Железничар... Тамо сам, рецимо, гледао одличног кошаркшаша Срећка Јарића, ћалета Марка Јарића... Много сам матор!

- Али, на том историјском месту, одржао сам са бендом прву игранку у животу. Ми смо се скупили, ангажовали локалног сликара да направи плакат. То је била једна дугачка ролна белог папира. Он је написао "Чачански племићи". То је налепљено на ограду градилишта будућег Дома културе.

- "Желе" је култно место! Пуно смо вежбали... Били смо пуни љубави према рокенролу. То је било неко лепше и срећније време... И продали смо седам карата - испричао је Бора, а цео снимак погледајте и послушајте у видеу у оквиру текста.

БОНУС ВИДЕО: