Извор:Фото: АТА имагес

КИКИ ОЖЕНИО СИНА Каснио на венчање,возио кроз парк да стигне

Извор: Нпортал

05.09.2024.

19:47

"СНАЈКА је добра, ја је зовем вечни студент."

Бивши учесник "Задруге", Кристијан Голубовић, оженио је најстаријег сина, Лазара.

Црквено венчање одржало се у интимној атмосфери без присуства медија, у Саборној цркви у Београду, где се окупила најближа родбина и пријатељи.

Кристијан је каснио на венчање, а када је његов наследник изговорио судбоносно "да" пред богом и када су завршили са честитањем, кратко је сумирао утиске.

BloombergAdria.com

- Младенци су захтевали да све буде инкогнито, лагана прича, не много помпе, два мала "мерцедеса", ено их тамо. Ја са мојом супругом и његовом браћом и он са својом изабраницом - рекао је Кристијан, па је открио каква је снајка.

- Снајка је добра, ја је зовем вечни студент. Чекали смо овај тренутак. Они су осам година заједно, баш је потрајало. Не знам шта пре чекам, унука или овај дан - признао је Кристијан и додао:

BloombergAdria.com

- Давно сам размишљао, пре 35-40 година, да никад нећу доживети овај тренутак. Било је турбулентно време, ја сам имао заиста опасне "репове" иза себе које само бог и ја на неки начин регулисали, па нисам тамо где сам мислио да ћу бити, него на овако велелепном месту и уживам. Данас сам најсрећнији човек. Први корак ка вечности, а други је унук од било ког детета и ја могу да се опростим од овог света, да кажем све сам доживео - рекао је Голубовић.

Када је поменуо унуке, открио је га да ли то значи да је беба можда већ на путу.

BloombergAdria.com

- Они раде на томе и хвала богу да је тако. Надам се да ће што пре - истакао је Кристијан.

Голубовић је признао и зашто је каснио на овако значајан догађај.

- Код хотела Парк било је неко закрчење, не знам шта се дешавало, мислио сам да нећу стићи на венчање. Чак сам, да се извиним саобраћајној полицији, преко неких паркова прелазио само да бих стигао сину на венчање. Ипак је он први син, нема мајку, ја сам му отац. Са друге стране она нема оца, у ствари, њена мајка је разведена од оца, тако да, некако смо се употпунили - признао је бивши задругар.

(Телеграф)