Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

"НЕ МОЖЕМО БИТИ НИ ПРИЈАТЕЉИ": Раскинули Ана и Рале

Извор: Нпортал

06.09.2024.

09:22

ПЕВАЧИЦА је синоћ изненадила јавност када је открила да је Ралетовој и њеној љубави дошао крај.

Ана се огласила поводом раскида на свом Инстаграм профилу емотивним речима. 

- Као што сте од мене увек чули истину, тако ће бити и сада.. Случајност или не, али баш то је камен раздора! За мене постоји једна истина и врло сам искључива. За Ралета живот "није тако искључив." То је суштинска разлика у поимању света и живота. Ја сам особа "или-или". Рале се представљао исто годину дана, али он је у суштини особа "компромиса". Зваћемо га "али..." Та реч у мом речнику не постоји. Знам да велика већина очекује неку већу фрку, типа трећа особа. А ја бих дала све на свету да је то. То решавам, знамо већ… Ово је ствар карактера, а то је непромењиво. Да, жао ми је… Али немам ја времена више да објашњавам никоме осим Тари... ствари које се подразумевају.- написала је и додала:

П.С.: Жао ми је што смо покварили пријатељство, али ја сам веровала да је та љубав вредна тога. Никада више не можемо бити ни пријатељи, јер ја завршавам односе заувек. Никада се нисам вратила ни једном мушкарцу. Захвална на свему што смо урадили... Захвална на свакој емоцији коју је он уткао у песме... Као и свему што је био у мом животу.... Ово ми је једна од тежих одлука у животу, али је неминовна - написала је Ана.

BloombergAdria.com

 

Певачица се убрзо огласила и за домаће медије: 

- Особе које не знају да говоре истину, којима нису у складу мисли и понашање. Не подносим полуистину и лажи, од мене је све "или-или", а он је особа "али". Та правила важе за све око мене и нема изузетака. Тако да од овог тренутка нисмо заједно званично. Није нико трећи у питању, у питању су лажи, а то је најгоре. Само истина, па нек је најгора на свету. Жао ми је што смо само покварили пријатељство, не можемо бити добро после свега овога, не трпим лажи - поручила је Николићева, преноси Курир.