Извор:Фото: ATA имагес/Инстагран поринтскрин/vesnavukelic

"АСОЦИРАШ НА КАФЕ КУВАРИЦУ": Венди наставља рат са Гоцом

Извор: Нпортал

06.09.2024.

14:29

ВЕСНИ је засметало што је њена старија колегиница Гоца Лазаревић поменула у медијима као одређену особу.

 Гоце Лазаревић је под тим мислила да Весна и Зорица Марковић о њој ружно говоре само зато јер је заказала златну турнеју која почиње у Нишу и Чачку.

Венди и Зорица су коментарисале њену изјаву да она не може да уђе у ријалити јер има велики хит "Видовдан" који јој тако нешто не допушта. Весна ни овај пут није штедела речи за старију колегиницу: 

- Изађи из Титовог кревета са чијим системом водиш љубав деценијама и изађи на бојиште! Ми знамо да си ти Вук Бранковић који бежи и крије се и плаши од своје сенке! Зато си сада опет побегла од одговора! Јер знаш да имаш пуно титоистичког путера на глави! А ми јако добро знамо и како си експлоатисала сав тај систем! Ако си се дрзнула да гугућећ о Кнезу Лазару и арчиш и баштиниш и обесмишљаваш Видовдан без крста на грудима, без Јеванђеља у руци, без поста и молитве без литургијског доприноса светом Кнезу Лазару и Кнегињи Милици, без икаквог труда да се оцрквениш! - почела је Венди па наставила:

- Онда мораш часно као сваки петоколонаш, однбосно Вук Бранковић, да чутиш као и сада и дајеш неке глупе одговоре у целофану јер те у пракси нема нигде! Без Православља се не прилази светињи као сто је Видовдан чије име касираш деценијама. 

Венди се дотакла и Гоциног стајлинга у медијима: 

- Ми видимо да нас невиђено асоцираш на неку кафе куварицу са Рудника или Горњег Милановца по стајлингу и да би се само таквом касом и гостима требала часно позабавити, а ми ћемо ти купити боросане да се брже крећеш! То што ћеш као сваки дебелокожац да узјашеш неки трг по Нишу или Чачку који ти је омогућен са бесплатним приступом грађана, то је поклон јер си кукавица и немаш везе са витеством и православљем! Изађи Гоцо тамо где својом снагом можеш да окупиш народ, а не преко тргова као поклон твоје лојалности Титоизму и безбожништву. Чепичи за уши против шиштања и гутања вероватно ће се бесплатно служити - закључила је Вукелићева.

(Курир)

#ВИП #Гоца Лазаревић #Весна Вукелић Венди #рат Весна Вукелић Венди и Гоца Лазаревић #Зорица Марковић