Извор:Фото: Профимедиа

Ана Ивановић, заносни црни бикини и тело које - одузима дах

Извор: Нпортал

07.09.2024.

09:01

УЖИВА на мору.

Бивша тенисерка Ана Ивановић зрачи срећом и лепотом на најновијим фотографијама са одмора које је поделила са својим пратиоцима. Њене сензуалне позе и летњи стајлинг у бикинију привукли су пажњу и изазвали лавину комплимената.

Ана Ивановић, иако се повукла из професионалног тениса, и даље остаје у центру пажње својим присуством на друштвеним мрежама. Њене фотографије не само да одушевљавају фанове, већ и показују како ужива у животу након спортске каријере, балансирајући између породичног живота и очувања јавне слике.

BloombergAdria.com

На фотографијама које је објавила, Ана Ивановић је истакла своју природну лепоту и фит линију, што је наишло на бројне позитивне реакције њених пратилаца. Коментари попут "Ма какав жена, то је изглед" и "Браво, жена змај" само су неки од комплимената који су се могли прочитати испод њених објава.

Ана Ивановић и њен супруг, Бастијан Швајнштајгер, већином уживају у мирном породичном животу на свом имању у идиличном аустријском месту Вестендорф. Иако далеко од тениских терена, Ана не заборавља на своје обожаваоце и редовно дели делиће свог живота на друштвеним мрежама.

BloombergAdria.com

Ана Ивановић наставља да инспирише и одушевљава, показујући да живот након врхунског спорта може бити једнако гламурозан и испуњен.

(Курир)