Извор:Фото: РТВ Пинк принтскрин, В. Илић

ТАКСИЈЕМ ИЗ ГР: Борин најбољи пријатељ "Нас двојица - браћа"

Извор: Нпортал

07.09.2024.

11:24

ДАНАС, 7. септембра, рокер Бора Чорба биће сипраћен на вечни починак у родном Чачку, а пре сахране биће одржана комеморација у Културном центру.

На комеморацији ће присутвовати његови бројни фанови, пријатељи, али и сарадници, а посебну пажњу привукао је његов најбољи друг из детињства, музичар Ацо.

Наиме, на дан када је Бора преминуо, Ацо се офласио и замолио за помоћ, односно за хитан превоз из Грчке до Чачка, како би свог друга испратио на вечни починак.

BloombergAdria.com

Ацо је, на сву срећу, успео да стигне и то таксијем.

Борин најбољи пријатељ из детињства, Ацо, прекинуо је свој одмор и таксијем дошао из Грчке у Чачак, како би се опростио од свог најбољег пријатеља.

Ацо Димитријевић је био бубњар у Борином првом бенду који се звао Хермелини.

- Једну ствар ћу да кажем, што је Прле са Бором, то сам и ја. Нас двојица смо једини његови прави пријатељи, браћа... Имали смо клупу у парку где смо седели и свирали, тако смо почели - рекао је Ацо.

BloombergAdria.com

Он је, иначе, прекинуо свој одмор у Грчкој, и таксијем дошао у родни Чачак како би свог пријатеља, брата, испратио на вечни починак.

- Прекинуо сам свој одмор, оставио сам људе који су били са мном на одмору и одмах ухватио такси како би дошао до Чачка.

(Телеграф)