Извор:Фото: Shutterstock, Профимедиа

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Шта начин на који држите оловку говори о вама

Извор: Нпортал

07.09.2024.

16:58

ДА ЛИ сте се икад запитали да ли може начин на који држите оловку у руци рећи нешто о вама. Веровали или не, ово је један од тестова личности који вам и те како могу рећи нешто о вама.

Стил на који држите оловку открива праву личност, па зато зароните у свет анализе држања оловке и сазнајте нешто ново о себи.

1. Ако држите оловку између палца и кажипрста

Вама прецизност и ефикаснот нису страни и једни су од ваших заштитних знакова. Одличан сте планер и организатор, па вам се најближи често обраћају како би им помогли да све направе у најбољем могућем издању. То вам међутим може бити изазов да контролишете и себе и друге.

И у личном и у професионалном животу, имате способност да доведе ствари до хаоса али све брзо поправите.

BloombergAdria.com

 

2. Ако држите оловку између палца, кажипрста и средњег прста

Уколико на овај начин држите оловку, ви сте онда неко ко цени стабилност и ред у животу. Имате ту неку природну способност да одржавате равнотежу у свим областима живота што вас чини одличним тимским играчем. Често од вас траже савет, јер ваше рационално размишљање лако другима може да помогне да дођу до решења.

Могуће је да ћете се једног дана борити за промене, зарад своје удобности, али то ће ићи можда неким тежим и дужим путем.

BloombergAdria.com

 

3. Ако држите оловку између кажипрста и средњег прста

Познати сте по својој флексибилности и прилагодљивости и отворени сте за нова искуства и идеје, пише "The minds journal". Ви сте заправо авантуристичка и радознала особа, а баш ваш опуштен приступ омогућава вам да лако корачати кроз живот, што вас ипак доводи до повремене неодлучности.

Други се често диве вашој способности да пронађете решење ван својих оквира и то вам на неки начин импонује.

4. Ако држите оловку са палцем преко ње

Велике су шансе да сте ви особа која брзо дела али и емоционално интелигентна особа. Често носите своје срце на длану и дајете га другима, а то вам помаже да се боље повежете са осећањима других. Све то вас чини и добрим слушаоцем као и пријатељем који је увек ту за све.

BloombergAdria.com

 

Ваша саосећајна природа и способност да разумете друге су ваше супермоћи.

(Она.рс)