Извор:Фото: Н. Скендерија, Новости

ЗАМЕРАО МУ: Зашто је Бора молио сина Бориса за опроштај?

Извор: Нпортал

08.09.2024.

08:29

СМРТ Боре Ђорђевића дубоко је погодила његове фанове и колеге музичаре, а његов допринос рок музици остаје трајан.

Борисав Бора Ђорђевић, фронтмен рок групе "Рибља чорба", преминуо је у 72. години, што је изазвало тугу и шок широм региона. 

Његова смрт дубоко је погодила његове фанове и колеге музичаре, а његов допринос рок музици остаје трајан.

BloombergAdria.com

Легендарни музичар, сахрањен је јуче на Централном гробљу у свом родном Чачку, уз присуство породице, пријатеља, колега и многобројних суграђана који су по последњи пут опростили од овог великог човека.

Како се сазнаје, рокер је непосредно пре него што је сазнао да се разболео имао већу свађу са сином Борисом, а све због тога што није хтео скроз да остави пиће, па су се око тога расправљали. Наиме, Борис је Бори причао да је то за његово добро, као и да после тако дугог стажа конзумирања порока, може себи да угрози здравље.

BloombergAdria.com

 

- Бора је седео са сином када се повела тема око порока. Бора је волео и да запали и да попије, а Борис је почео да му "попује", да треба да поведе рачуна о свом здрављу и престане да конзумира пороке. Али Бора је својеглав, па није слушао. Није ни хтео да се свађа са сином, али је настављао да тера по старом. Борису је то много сметало. На крају у том периоду после те свађице нису причали неко време, па је Бора сина молио да му опрости. Наравно да му је опростио, не може он оцу да наређује како треба да живи и да се понаша. Све се на крају средило и добро је што је тако испало, будући да се после Чорба тешко разболео - испричао је извор из Чачка близак покојном музичару за медије.

(Република)