Извор:Фото: Профимеда

КОРИДОР ПОМРАЧЕЊА (18.9.-2.10.): 4 знака доносе тешке ОДЛУКЕ

Извор: Нпортал

08.09.2024.

08:48

ОД 18. септембра до 2. октобра осетићемо утицај Коридора помрачења, а посебно се то односи на 4 хороскопска знака, који морају да донесу тешке одлуке.

Према традицији, Коридор помрачења може донети драстичне промене у животу, јер чини се да универзум ставља нагласак на судбину сваке особе и тера нас да доносимо емоционално тешке одлуке.

Ован

И опет, мораћете да обратите пажњу на свој лични живот, јер је током 2024. универзум буквално терао ваш знак да обрати пажњу на своје партнере и жељене везе. Очекујте да ће 2. октобра у ваш живот ући нова особа, али... Можда у овој вези постоји нешто забрањено или тешко за развој (на пример, особа је у браку или се није у потпуности „удаљила“ од претходне везе).

BloombergAdria.com

Девица

Помрачење 18. септембра догодиће се у сектору односа, а логичним ланцем повезаће догађаје који су се дешавали од 10. марта. Запамтите да ли сте у то време почели да комуницирате са новом особом, или сте можда, уопште, почели да се активније бавите личним животом. Будите сигурни да ће вам 18. септембра универзум донети промене, али не очекујте лаке преокрете. Знак Риба контролише емоције које доносе праве цунамије у дубини наше душе... Могуће је да ћемо морати да донесемо судбоносну одлуку, на пример, да раскинемо са неким или подигнемо везу на озбиљнији ниво (брак, ванбрачна заједница, трудноћа).

Вага

Помрачење 2. октобра се дешава у вашем знаку, али у овом тренутку ће у њему бити Лилит и чвор прошлости — нешто ће можда заувек напустити ваш живот. Ипак, пошто ће овог пута помрачен бити млад Месец, можете започети нови циклус повезан са завршетком важног циклуса у животу. На пример, ако ствари иду ка разводу, отпуштању или селидби, онда 2. октобра сачекајте „први знак“ ових промена. На пример, позив или писмо које ће у великој мери утицати на ток догађаја. Будите уверени да ће вам до пуног месеца у Овну 17. октобра много тога постати јасно.

Рибе

Прво помрачење 18. септембра дешава се у знаку Риба, што значи да ће управо представници овог знака доживети највеће промене у животу. Највероватније ће се ситуација тицати односа,те ће бити говора о емоционалним и кардиналним одлукама. Иначе, помрачење у Рибама је повезано са планетом карме Сатурн, јер ће у време догађаја бити повезана са Месецом и може донети прилично тешка осећања. На пример, нова одговорност у животу, или можда пад у ружичастим наочарима због понашања партнера.

(Глоссy)