Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ Novo jutro/Инстаграм sekulicgoga

"ХВАЛА БОГУ ДА САМ ОСТАЛА ЖИВА": Гога отворила душу Јовани

Извор: Нпортал

08.09.2024.

11:41

ПЕВАЧИЦА Гога Секулић пре неколико дана је доживела саобраћајну незгоду на пешачком прелазу.

Гога је оставила сина у забавиште, а када се враћала ударио ју је аутомобил.

Певачица је данас гостовала у Јутарњем програму на Пинку код Јоване Јеремић и отворила душу о немилом догађају. 

- Хвала Богу да сам остала жива и здрава, угрувана сам, доживела сам велику трауму. Тада сам оставила сам дете у вртић, пошла сам по оправдање. Била сам одморена, кренула сам да се нађем са сестром и оцем. Мимоишла сам се са једном женом на пешачком и само сам у једном моменту видела ауто који је кренуо на мене. Питала сам се да ли је ово намерно или случајно. Ја и даље памтим његови ледени поглед, ја сам била на шоферки па на бетону. Он је изашао, извињавао се, био је уплашен... Полиција није дала да комуницирамо. Он је сутрадан одмах почео да ради, звао је мог оца да се извињава и да каже да је ту ако било шта треба - рекла је Гога.

Певачица стиче дајој је сада посао најважнији, али да је незгода спречава да ради: 

- Ја нисам неко ко плаче, посао је најмање битан, мени је син најбитнији. Сад кад сам најпотребнија свом детету и кад морам да радим, ја не могу. Мојој мами се слошило када је чула за ово, ја морам да будем добро због детета - рекла је Гога која је ридала, а онда се заједно са њом заплакала и Јована Јеремић.

- Човек је чупао косу с главе кад је видео шта је урадио. Кад је тако брзо кренуо мислила сам да ће ме прегазити и да оде. У овом моменту не знам да ли ћу возача кривични гонити, мени је битно да ја будем добро. Мораћу да идем на рехабилитацију и физикалне терапије. Доживела сам велику трауму. Моје дете се уплашило када ме је видело у овом стању - рекла нам је Гога.

#Јована Јеремић #ВИП #Гога Секулић #Јована Јеремић и Гога Секулић #Ново јутро #Гога Секулић саобраћајна незгода