Извор:Фото: АТА имагес, Петар Милошевић

РАЗВОД ТЕШКО ПАО: После краха брака, Ана упала у депресију

Извор: Нпортал

08.09.2024.

13:09

"У животу сам се највише борила за ствари у које сам веровала"

Ана и Драган Софреновић дуго су се забављали, венчали и добили две наследнице. Међутим, после тринаест година брака, решили су да 2011. године ставе тачку на заједнички живот. 

Њихова љубав била је као из филма. Венчање им је било веома специфично. Веначли су се само уз присуство родитеља, а од матичарке су захтевали да их венча у поноћ. То је и учињено. Убрзо се родила ћерка Ива, а шест година касније млађа ћерка Лена. 

BloombergAdria.com

 

Међутим, нису више функционисали заједно, те је дошло до краха брака, а Ана је због тога пала у депресију, о чему је отворено говорила у јавности.

-У животу сам се највише борила за ствари у које сам веровала као што су искреност, снага, аутентичност, тачност, откриће новог… Нисам увек била успешна у томе, али борба и није да увек успете. Живот је састављен и од лепих и од ружних тренутака", причала је Драгана.

BloombergAdria.com

 

Ана је из овог животног бродолома изашла јача:

- Да нема тешких, не бих знала да је то живот. Једна од тежих фаза је била депресија. Још сам ту, тако да мора да сам изашла јача. Прошла сам добар дрил, оснажила сам и доста сазрела. Имало је пуно везе са сазревањем и не мислим на године, мислим на то да животне фазе не теку увек са годинама. Драго ми је што нисам изгубила осмех и чар игре. И то неко дете у себи- закључила је глумица за медије једном приликом.

(Блиц)