Извор:FOTO: ata

"УВЕК ЋЕ БИТИ МАЈКА МОГ ДЕТЕТА": Помирили се Алекс и Цар

Извор: Нпортал

08.09.2024.

13:57

АЛЕКСАНДРА Николић и Филип Цар често су у центру медијског збивања због њиховог турбелентног односа.

Николићева је сада изненадила јавност када је на Инстаграм сторију открила да се помирила са оцем своје ћерке, Филипом Царем. Филип и Александра су дужи временски период били у свађи. 

Некадашња ријалити учесница је истакла да су све оставили по страни и да желе све најбоље њиховом детету. Поводом помирења, огласио се и Филип Цар: 

- Са Александром је напокон постигнут споразум да се функционише нормално због детета, да се не провлачимо у ружном контексту и да имамо родитељску релацију за добробит детета. Дете ћу виђати у Београду, али ће и њена мајка долазити са дететом у госте код нас - открио је Филип, који се захвалио Александрином новом дечку: 

BloombergAdria.com

 

- Хвала њеном момку који је покренуо иницијативу, контактирао ме и људски се понео. Са мном се може на леп начин увек и договором.

Филип је истакао да бившу девојку више неће провлачити у ружном контексту

- Од данас више не коментаришем Александру и не износим ништа, увек ће бити мајка мог детета и зато молим своју подршку да је поштује. Са моје стране ће имати поштовање ако се буде држала договора и испуњавала све захтеве као и што ћу ја - завршио је Филип.