Извор:Принтскрин/Инстаграм/_simicjelena/РТС принтскрин

ТРИ ГОДИНЕ НИЈЕ ГОВОРИО: Водитељка РТС-а водила тешку борбу

Извор: Нпортал

08.09.2024.

21:22

"Могу да разумем предрасуде..."

Лепа водитељка "Слагалице" Јелена Симић са партнером Драганом Симићем има двоје деце и истиче да им 18 година разлике не представља проблем у односу, те да су им деца центар света.

- Најважнија је љубав, ако тога нема, немате ништа. Смешни су ми коментари о мени. Ми имамо један нормалан и диван брак. Ту заиста све лепо функционише. Разлику у годинама која се често помиње ја ни не примећујем, нисам ни раније. Лепо нам је и уживамо. Немам рецепт. Имамо двоје деце, бринемо о њима и гледамо да их васпитамо на прави начин - рекла је Јелена, те додала да јој негативни коментари не сметају.

- Не реагујем на коментаре, не размишљам о томе, то не може да ме повреди. Могу да разумем предрасуде. То је ваљда природно. Не бисмо опстајали да ту није нешто лепо и добро. Свакоме бих пожелела да има такву љубав и пажњу од партнера какву ја имам све ове године - додала је водитељка недавно за "Блиц".

Осврнула се била и на жонглирање између породице и посла.

- Успели смо да се организујемо, ћерка Уна има 13 година, а син Алекса три, већ је порастао и сада нам све иде лакше и лепше. Он нам је главна звезда у кући. Уна га је свему научила, да говори, да једе више од четири јела. Имамо и помоћ. Све функционише како треба. Највише енергије улажем у емисију “Један добар дан” и то је свакодневни рад - рекла је Јелена, која је открила да ли укућани осећају њено одсуство:

- Понекада се осећа и добијам замерке због тога. Мој супруг је такође веома заузет. Не могу да кажем да је све идеално, али када дођем кући, све заборављам и остављам. Волела бих да ми мање звони телефон, то би и моји укућани волели. Није ми ништа тешко за њих и то време које проводимо заједно, проводимо квалитетно. Не могу себи да замерам, морам да радим, али наравно да је породица приоритет.

Јелена је навела да је са другим дететом било лакше поднети изазове родитељства:

- Да, била сам много опуштенија, доста тога ми је већ било познато. Иако је Алекса много компликованији од Уне. Уна је проговорила са девет месеци, а Алекса са скоро три године. Сада можда много више уживам у свему.