Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

МАРИНКОВИЋ ДОБИО БАТИНЕ: Требао да уђе у ријалити

Извор: Нпортал

09.09.2024.

12:00

ЗАДРУГАР Иван Маринковић је одустао од такмичења.

Задругар је пред сам почетак такмичења одустао од истог јер је добио батине од непознатих нападача. 

Маринковића су наводно сачекала двојица момака док се шетао по граду и са леђа га напали, а затим му задали озбиљне ударце у пределу главе и лица, као и стомака.

На срећу успео је да извади телефон и позове Хитну помоћ.

- Иван је кренуо из стана да заврши неке обавезе и то се све десило око девет увече. У једном делу где је било мрачније и није било људи, сачекала су га двојица и напали га са леђа, није имао могућност да се брани. Ударали су га по глави и лицу, да би га један на крају шутнуо у стомак. Побегли су након минут, а Иван је некако извадио телефон из торбице и назвао Хитну која је дошла у року од пет минута. На срећу нема никакве преломе, али је доста угруван и боли га глава. Препоручено му је строго мировање. Хитна помоћ је по службеној дужности назвала и полицију која је узела од Ивана изјаву и сада траже нападаче.

- Несрећа је што ту где је претучен није било камера у близини. Међутим, Иван је рекао да има неколико непријатеља из ријалитија и да је могуће да је неко од њих платио двојицу да га претуку. Не може ни он да тврди ништа и оптужује неког док не сазна истину. Баш је два дана имао болове и није излазио из стана уопште. Сада је мало и уплашен, те ни не иде сам нигде. Била му је сестра у стану да му помогне шта треба. Иначе, када с еопорави каже да ће ући у ријалити да ће још више да их гази и износи све што зна о њима - прича извор близак Ивану за "Стар". 

#ВИП #Иван Маринковић #претучен Иван Маринковић #Задруга Елита 8