Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

ГО У КАДИ: Лаза објавио снимак - као од мајке рођен (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

09.09.2024.

19:20

ТАКО се калио чели.

Лазар Ристовски објавио је на Инстаграму сцену из чувеног филма "Тако се калио челик" из давне 1988. године, у којој је потпуно го у кади.

Уз инсерт који је објавио глумац је додао о ком је филму реч, те да је редитељ филма Желимир Жилник, а с њим је у сцени и Љиљана Благојевић, која му доноси ручак док се он купа у кади.

BloombergAdria.com

Повод ове објаве није навео, а његова поменута колегиница својевремено је подигла буру у јавности када је на друштвеним мрежама поменула његову 39 година млађу изабраницу, за коју је истакла да није глумица, иако се глумом бави.

Аница је иначе по струци психолог, али је сарађивала заједно са Лазаром Ристовским на серији "Дрим тим", када и започиње своју глумачку каријеру.

Када је прошле године откривено да су Лазар и Аница у вези на друштвеној мрежи X, на писања да је нова глумчева изабраница по струци глумица, реаговала је и Љиљана Благојевић.

Она је, испод заједничке фотографије Анице Лазић и Лазара Ристовског оставила коментар: "Није глумица. Глума јој је хоби".

Како је овај коментар изазвао додатну буру када је у питању овај пар с великом разликом у годинама, Љиљана Благојевић је додатно појаснила:

BloombergAdria.com

- Нисам мислила ништа лоше. Само сам написала да није завршила Факултет драмских уметности. Нисам желела никога да ниподаштавам, поготово не младо створење. Само сам мислила на то да је завршила други факултет и да није глумица - рекла је Љиљана тада за домаће медије, пренео је Блиц.

Аница је, иначе, исто годиште као Лазаров млађи син Јован, а није познато у каквом је односу с његовим наследницима.

(Курир)