Извор:Фото: Shutterstock

ЗАКЛАЛА МАЈКУ: Хапшење у Нишу

Извор: Нпортал

09.09.2024.

22:02

У НИШУ је вечерас ухапшена жена која је осумњичена да је данас убила своју мајку З.Ц.

М.Ц, која је осумњичена да је у недељу увече убила своју мајку З. (69) у породичној кући у насељу Никола Тесла у Нишу, пронађена је вечерас близу места злочина. Била је у истој одећи коју је носила када је, како се сумња, заклала своју мајку.

"Полиција је вечерас лоцирала осумњичену и привела је. Како је била у истој одећи и обући коју је носила када је, како се сумња, убила мајку одведена је у Завод за судску медицину ради проналажења трагова који би могли расветлити њену улогу у овом злочину. Одећа и обућа биће подвргнута ДНК анализи како би се установило да ли на њој има биолошких трагова жртве што би доказало сумњу да је баш Марина лишила живота своју мајку", наводи извор упућен у истрагу.

Шта ће даље бити са женом чије душевно стање је под знаком питања, није познато. Постоји могућност да буде одведена у Полицијску управу на саслушање или у Психијатријску болницу у Горњој Топоници.

Да подсетимо, убиство се догодило у недељу увече у Улици Саве Костића где је убијена жена З. живела са супругом Н. и ћерком М. Супруг убијене жене није био код куће у време злочина.

(Информер)