Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/ svetlana.grubor

КРИЈЕ ПРИВАТНОСТ: Ко је водитељка која је дала отказ Пинку

Извор: Нпортал

10.09.2024.

07:57

ВОДИТЕЉКА телевизије "Пинк" Светлана Грубор дала је отказ после десет година.

Светлану је јавност упознала када је водила емисију "Ново јутро"

Саопштење о отказу објавила је на Инстаграм профилу, а у тој објави је и показала поштовање колегама и захвалила им се што су са њом створили најлепше успомене. 

- После 10 година одлучила сам да напустим ТВ Пинк. Најлепше успомене носим из овог периода… Хвала свим колегама на дивној сарадњи… - навела је Светлана.

Светлана је удата и има двоје деце, а супруг јој је највећа подршка. Свој живот чува далеко од очију јавности, тако да се о њој мало зна. 

Венчали су се у манастиру Рајиновац, а затим су и уприличили весеље у једном београдском хотелу.

Сина Виктора добили су 2016, а позната водитељка је том приликом открила и како први сусрет са својим изабраником никада неће моћи да заборави.

Њена срећа се није могла описати речима у том тренутку.

Светлана Грубор се породила 23. јануара  2022. године, и родила сина Алексеја, а тада је открила како је проводила дане након порођаја.

- Прошло је све добро. Стварно сам прошла на порођају одлично. Осећам се добро, срећна сам, беба је супер - причала је тада Светлана и додала:

- Толико сам једва чекала да се Алексеј роди, па ми ништа није тешко. Стварно мамама најтеже пада то ноћно буђење на два сата. Али мени то не пада тешко. Срећна сам што се он родио и уживам. У нашој причи је то мало другачије. Пошто супруг ради и ујутру устаје за посао, он нема обавезу да се буди ноћу, ја сам му дозволила и омогућила да се не буди ноћу. Све је нормално, нисам нервозна, стварно уживам.

Подсећања ради, водитељка је у шестом месецу трудноће сазнала да има корону, али је на срећу све добро завршено: 

- Много сам срећна, пре свега јер сам победила корону. Сама трудноћа ми протиче како треба, посебно сад после короне. Мој син већ има пет и по година, дуго смо хтели друго дете. Ја сам ушла у седми месец, порођај ће бити у јануару. Биће још један дечак. Мислила сам да ће бити лакше да одаберем име, али није једноставно изабрати име за своје дете - испричала је једном приликом за "Премијеру".

(Ало)