Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/ ESTRADA IZ DRUGOG UGLA

ЖЕЛЕ ДА ПОСТАНУ РОДИТЕЉИ: Ана рекла дечку да нађе праву жену

Извор: Нпортал

10.09.2024.

11:04

МИКА Васић је привукао велику пажњу јавности када је променио пол и када је нашао дечка.

Ана Николић, некадашњи Мика Васић је ушла у "Задруга Елита 8" са својим дечком Стефаном. Њихов циљ је да скупе новац и остваре се као родитељи. 

- Ана је годинама живела заробљена у телу мушкарца, али снови су се остварили и он је коначно постао права жена. Хормони су одрадили своје до те мере да они који не знају Анину причу никада не би поверовали да је она некада била мушко - каже извор близак новој учесници ријалитија "Елита 8"

BloombergAdria.com

 

Ана је чак хтела да остави дечка јер није права жена, али јој он није дозволио. Дошли су на једну идеју:

- Када је Ана, некада Мика, нашла дечка и решила да се скраси као права девојка, све је било супер неко време, а онда су настали проблеми. Стефан је рекао Ани да би волео да се оствари као отац и да то жели с њом. Плакали су обоје, чак је Ана хтела да оде и остави га да нађе праву жену да му роди бебу. Онда су дошли на идеју да плате сурогат мајку. То кошта између 60.000 и 80.000 долара. Једино решење била је "Елита", па ће од хонорара да плате сурогат мајку. Када споје два хонорара, биће довољно за оно што су наумили. Обоје су се договорили да не праве казне да би на крају имали чист новац - завршава извор близак Ани за "Републику".

Рада Васић, мајка Мике и Гибе, који су постали Ана и Ивана Николић, наследнике је у потпуности подржала.

- Пет година су трајале припреме за све то, значи прво су ишле код психолога, па кад је психолог дао одобрење урадиле су силиконе, није неки велики број али ће бити све већи и већи, јер се силикони мењају, након тога су урадиле операцију промене пола, операција је трајала осам сати. Ја сам била присутна и чекала сам и тресла сам се, то може да зна само неко ко је мајка. Нису радиле операцију у исто време, а која је урадила прва ја то не могу да кажем. Иначе, њих две имају сада много бољи посао, седе у канцеларији и нису више фризерке, једна од њих две се удала, а кад буде ова друга дошла и рекла да има дечка за кога се удаје, ја ћу да је подржим - испричала је Рада Васић за Скандал.