Извор:Фото: Јадранка Илић

СЛИКА СА ЦРКВЕНОГ ВЕНЧАЊА: Анђелка у белом, грли и љуби мужа

Извор: Нпортал

10.09.2024.

12:03

ГЛУМИЦА Анђелка Стевић Жугић, која је домаћој публици препознатљива и под презименом Прпић, протеклог викенда организовала је право славље. Детаље интимне церемоније, коју је приредила поделила је на Инстаграму, остављајући све у ребусу.

Најпре је њена колегиница Анита Мандић, поделила фотографију из цркве, где су обе насмејане уз пригодан коментар.

- Овај септембар је почео величанствено. Нек тако и настави. Волим вас. Кумашин - написала је Анита, на шта јој је Анђелка, која је била сва у белом одговорила.

- Ти си увелиначственила и овај септембар и претходни и живот генерално. Нек се тако и настави. Волимо те. Кумашини.

Глумица је данас поделила још једну фотографију са славља. Овога пута била је у страственом загрљају мужа, а пао је и пољубац. На фотографији, Анђелка сва у белом љуби мужа Марка Жугића.

Честитке су само пљуштале, а нема сумње да је ова церемонија била додатна круна њихове љубави.

Глумица је прошлог септембра склопила грађански брак са својим изабраником Марком Жугићем са којим је у пар месеци пре тога добила ћерку Чарну.

Венчање је обављено у тајности, да ће рећи судбоносно "да" знали су само чланови њихових породица и блиски пријатељи који су и присуствовали свечаном чину.

- Анђелка није желела да прави велику свадбу, хтела је и да избегне медије који су од првог дана њене везе с Марком писали о њима двома. Зато се определила да све то уради у тајности. Ни на друштвеним мрежама нико није постављао фотографије и снимке, а ни она се није оглашавала - рекао је извор за Курир.

Како он наводи, свечани ручак младенци су организовали у једном ресторану, а чак ни њене многе колеге не знају да је постала удата жена.