Извор:Фото: АТА имагес

ДИГАО ЈЕ СА ДНА: Рада емотивно испуњена

Извор: Нпортал

10.09.2024.

12:54

ПЕВАЧИЦА Радмила Манојловић је у последње време честа тема у медијима због нових песама, а недавно је откривено да има и новог дечка.

Једна од омиљених певачица на естради је дала нову шансу љубави. Када је реч о каријери, Марина Туцаковић је написала песму за Раду, а мушки део су дописани од њеног новог сапутника, Владимира Ранковића. Рада је исказала захвалност сестри Маји и дечку за дату подршку.

- Највећа захвалност мојој сестри Маји и Владимиру Ранковићу који су веровали у мене, дигли ме са дна кад је било најтеже и допринели да овај дугоочекивани пројекат угледа светлост дана- рекла је певачица за Телеграф, па додала:

- Хвала и свим пријатељима и породици који су ми пружили подршку током читавог процеса, веровали у мене и охрабривали ме да наставим. Ваша љубав и вера у мене дали су ми снагу да остварим своје снове. Хвала свим сарадницима, музичарима, продуцентима и свима који су на било који начин учествовали у стварању албума "Прва Дама". Ваш таленат, посвећеност и труд учинили су да овај пројекат постане нешто посебно. Посебно хвала мојим фановима који су стрпљиво чекали на ово издање и који су ми константно давали мотивацију да дам све од себе. Ваша подршка значи све - рекла је певачица, а затим додала: 

- Овај албум је резултат заједничког труда и љубави, и надам се да ће свака песма на њему пронаћи пут до ваших срца. Хвала свима, уживајте у музици - емотивно је изјавила Рада.