Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

Мики одбио Митровића и ријалити и прелази на ОВУ телевизију

Извор: Нпортал

10.09.2024.

13:55

НЕКАДАШЊИ ријалити учесник, Мики Ђуричић је решио да промени занимање.

Осим што је променио занимање, Ђуричић је променио и телевизију, више није на ружичастој телевизији. 

Како је одустао од ријалити живота, тако је засигурно нашао бољи извор прихода.

BloombergAdria.com

Решио је да се опроба у водитељским водама, а водиће један од познатих формата, "48 сати свадба", која ће се приказивати на Првој ТВ.

Подсећања ради, Микија Ђуричића је јавност упознала 2006. године када је учествовао у "Великом брату" где је побрао бројне симпатије, након чега је наставио своју каријеру у другим ријалити форматима.

- Од 2006, па до данас, зарадио сам чак пола милиона евра. Све сам потрошио на живот... Нису те паре биле само од ријалитија! За једну рекламу узео сам 30.000 евра, па за другу исто толико новца. Победио сам у "ВИП Великом брату" и освојио 50.000 евра. У једном тренутку сам радио три посла, водио сам емисију једном недељно, писао колумну и био менаџер на Сребрном језеру. Месечно сам зарађивао укупно 3.000 евра- изјавио је Мики. 

Једном приликом је причао о трошењу новца и пословним промашајима: 

BloombergAdria.com

- На сва три посла сам дао отказ, вратио се кући и после месец дана нисам имао ни за цигаре. Све сам потрошио! Живот у Београду је скуп, а ја сам свуда чашћавао људе. Купио сам свим фудбалерима у Купинову нове копачке! Имао сам и неке пословне промашаје. Новац ми никада није био битан. Био сам жељан свега, да видим, путујем. Пасош сам први пут извадио са 29 година, а прво путовање ми је било у Аргентину. Наравно, и коцка је однела свој део! Прокоцкао сам 200.000 евра. Нисам коцкао да бих зарадио паре, већ сам волео адреналин. Толико сам заглибио да сам потражио стручну помоћ. Мој пријатељ глумац рекао ми је да су му терапије помогле. Психотерапеут ми није рекао ништа што већ нисам знао, али сам током разговора с неким паметнијим од себе рекао себи да сам глуп. Више не играм ни тикет за кладионицу за сто динара, прошло ме је то - говорио је за Информер.