Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм serifovic / jovana___pajic

МАРИЈУ НЕ СМЕЈУ ДА ПИТАЈУ: "На крају, да ли ћу признати?"

Извор: Нпортал

10.09.2024.

17:14

ОВО ЛЕТО прошло је у знако Јоване Пајић, која се након неколико година вратила на сцену.

Јована Пајић се након дуге паузе коначно вратила на велика врата песмом "Лудило моје" која је, готово преко ноћи, постала апсолутни хит.

BloombergAdria.com

 

Иако је дуго била у медијској илегали због породице, након развода је одлучила да се врати наступима, али то је са собом носи и већи притисак јавности, нарочито "хејтера" који "свему нађу ману", што јој, како каже, нимало не прија.

- Не могу више да се страубаљујем том људском потребом да се неко добро осећа када је некоме лоше. То ме онако баш депримира и некад човек помисли: "Боже, а да ја можда никад не изађем из куће?" Некако се осећаш као да живиш у једној џунгли окружен лешинарима који су жељни неке крви и задовољства, јер се онда и њихов живот, колико год да је страшан, не чини бољим. Јер што је том некоме горе, то се они осећају боље. Они стоје иза лажних профила, са неким констатацијама и познавањем тебе, са неким доказима које ће изнети. Трудим се да живим свој живот испод камена, са својим пријатељима, са породицом, са децом.

Често се намећу и питања која се тичу њеног односа са Маријом Шерифовић, а певачица има само да каже једно:

BloombergAdria.com

 

- Са Маријом се дружим више од 15 година. И летујем, и зимујем, и долазим код ње, и она долази код мене, она зна моју деца од рођења, ево сад ја њеног сина. Никад никоме није било тада занимљиво. И нико то није доводио у тај контекст. И одједном, променом мог статуса се то доводи у питање. На крају крајева, и да је то истина, па да ли ћу ја сад стварно сести поред неког и рећи: "Да, тачно је". Схватила сам да шта год да кажем, то неће бити довољно, јер се мојим одговором неће задовољити ничија знатижеља. Пустим да свако мисли ко што хоће, рекла је Јована, а на питање да ли то значи, да Марију не смеју да питају о њиховом односу, она је рекла да да.

Мондо / Блиц