Извор:Фото: Д. Миловановић/В. Данилов

Пустио ЛАЖНУ ВЕСТ да је Мустафа умро - он побеснео: Зашто?!

Извор: И. Чолаковић/К. Филиповић

10.09.2024.

17:42

"Он је један од најзначајнијих људи у мојој каријери, али и животу!"

Глумац Милош Танасковић гостовао је у четрнаестој епизоди подкаста "БИНЏ" компаније Новости у ком је открио бројне непознате и занимљиве детаље са снимања серије "Клан", о сарадњи и пријатељству са колегама, а глумац је такође говорио и о детињству, одрастању и интими.

Милош се у току разговора присетио и сарадње са легендарним глумцем Мустафом Надаревићем.

- Он је један од најзначајнијих људи у мојој каријери, али и животу. Заједно смо радили месец дана, када сам ишао да се упознам са њим, ноге су ми се одсекле. Он је био велики човек и велики глумац, а ту врсту добронамерности према мени као младом колеги нисам доживео никада у животу. Ја сам му првих десет дана персирао, а он ми је вређао све чланове фамилије док нисам прешао на "ти", започео је причу Милош.

BloombergAdria.com

- Један другар ми је јавио да је умро, ми смо се чули пар дана пре тога, а он ми је рекао да је добро, међутим то је била лажна вест. Ја сам Мустафу одмах позвао, а он ми је рекао: "Жив сам љубави, нисам умро". То је била једна "патка" коју је пустио његов колега из серије "Луд збуњен нормалан", рекао је глумац.

BloombergAdria.com

- После недељу дана сам га поново позвао да видим како је, а он ми каже "Замисли оно г**** није демантовао да сам умро", а после пар дана је и заиста преминуо, присетио се Милош у подкасту "БИНЏ". https://www.youtube.com/watch?v=WtLSAJC3BMY

Бројне друге занимљиве анегдоте из његовог живота Милоша Танасковића можете погледати у видеу успод:

Из недеље у недељу у подкасту "БИНЏ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...