Извор:Фото: Профимедиа, Инстаграм принтскрин/virgimih

КО ЈЕ СУПРУГ ВИРЏИНИЈЕ МИХАЈЛОВИЋ? Миху је волео као оца

Извор: Нпортал

11.09.2024.

09:32

ЋЕРКА Синише Михајловића породила се по други пут и дала име снажне симболике свом сину.

Вирџинија Михајловић, ћерка покојног фудбалског аса и тренера Синише Михајловића и Италијанке Аријане Рапаћони Михајловић, породила се по други пут и на свет донела дечака.

Фотографију тек рођене бебе објавила је њена мама Аријана, која је овим постала бака још једног чеда, а она је и потврдила како се беба зове.

Вирџинија, једна од две ћерке Михајловића, већ је говорила о својој другој трудноћи, а већ има једну ћерку, по имену Виоланте. Друга беба је дечак и одржала је реч коју је дала када је бебино име у питању.

BloombergAdria.com

Лепа инфлуенсерка открила је већ да ће беба носити име по њеном тати, који је преминуо након борбе с леукемијом, али име Синиша уклопила је с италијанским именом које значи лав.

-  Изабрали смо име Леоне Синиша Вољако, јер је мени име Леоне увек било омиљено и спојено са Синиша ми се свидело како то звучи - рекла је Вирџинија за један италијански магазин, па додала: - Мој тата је увек био лав.

Вирџинија је већ неколико година у браку са колегом свог тате, италијанским фудбалером Алесандром Вољаком, који игра за фудбалски клуб Ђенова.Алесандро и Вирџинија су се упознали док је Синиша Михајловић био тренер у Торину, где је Алесандро играо за Јувентус.

Алесандро је јако тешко поднео Синишин одлазак јер га је волео као оца, исто као што је Синиша њега волео. Увек је веровао у њега, његов труд и таленат и био му је велика подршка.

Вирџинију је 2021. године Алесандро Вољако запросио, исте године су добили ћерку, а касније су се и венчали у интимном кругу.

Њих двоје су брачне завете изговорили једно другом у Барију, у катедрали Монополи из 12. века, а гости су смештени у луксузном хотелу Массериа Цаселли.

Млада је блистала у бајковитој венчаници од чипке коју је сама креирала.

Венчање је било интимно, само за најближе пријатеље и породицу.

– Позвали смо само рођаке, блиске људе са којима се често чујемо и који су били ту у важним тренуцима. И Алесандро и ја имамо велике породице и много пријатеља, што значи да ц́е бити не мање од две стотине гостију. Срећни смо јер имамо толико људи који нас воле – рекла је недавно Вирџинија.

(Глоссy)