Извор:Фото: Антонио Ахел/АТА имагес, Инсдтаграм принтскрин/dusicajahovic

Ко је Београђанка која је због Емининог брата прешла у ИСЛАМ

Извор: Нпортал

11.09.2024.

11:03

ПЕВАЧИЦА Емина Јаховић недавно се фотографисала са братом и снајком и убрзо је поново почело да се прича о њеном односу са лепом Душицом која се удала за бившег кошаркаша Мирсада.

Певачица Емина Јаховић недавно је објавила пар фотографија на којима се види како ужива с породицом, братом Мирсадом Туркџаном и снајком Душицом, док гледају тениски меч.

BloombergAdria.com

О лепој Душици Трнинић из Београда у јавности се први пут више причало када се удала за Емининог брата 2016. године. С једне стране, говорило се доста о томе како је она зарад љубави и брака прешла у ислам из хришћанства, а с друге стране, и о томе што Емина није била на свадби.

Душица Трнинић и Мирсад су се венчали у Новом Пазару и тада се шушкало да Емина није ту јер не подржава нову снајку. Испоставило се ипак да је то било њихово грађанско венчање без помпе, да је пре тога било венчање у Истанбулу и да Емина јако воли нову снајку.

Душица и Мирсад су претходно добили сина и онда решили да склопе брак и она је тада прихватила ислам.

Писало се да је њени нису подржали у тој одлуци да промени веру, а његови нису прихватали то што је млада Српкиња.

Медији су тврдили и да је Емина наводно увек веровала да ће се Мирсад помирити са првом женом, манекенком и мисицом Дином Џанковић, с којом га је и упознала и коју је много волела.

BloombergAdria.com

Иначе, Мирсад је некадашњи кошаркаш и презиме Јаховић променио је у Туркџан када је прешао да игра за турску репрезентацију.

Са Дином он има троје деце, а са Душицом двоје.

Временом је Емина порекла сва говоркоња јер на друштвеним мрежама радо дели фотке са Душицом, а и објави понеку фотку где су само брат и снајка, уз коментар да изгледају предивно.

Осим тога, пре пар година док је радила на промоцији свог бренда, Емина је ангажовала Душицу као промо лице, што је била још једна потврда њихове блискости.

Занимљиво је многима било и када је Душица пре пар година уз фотку на Инстаграму честитала рођендан својој свекрви, Емининој и Мирсадовој мајци.

#Душица Јаховић #Емина Јаховић #певачица Емина Јаховић снаја #ВИП