Извор:Фото: Микица Петровић/Петар Милошевић

НА ИВИЦИ СУЗА Брена открила непознате детаље-Мој живот је...

Извор: Нпортал

11.09.2024.

15:26

ФОЛК звезда се не суздржава да покаже емоције у јавности.

Ово лето Лепа Брена је уживала на јахти од шест милиона евра на којој су јој друштво правили брат Фарук и сестра Факета. Певачица је угостила је домаће медије и показала унутрашњост луксузног пловила па открила како изгледају њени дани током којих се одмара и опушта.

BloombergAdria.com

 

- Ово је наша оаза мира. С обзиром на то да је пословни живот веома активан, пуно се сликам и имам доста концерата... Око мене је велики тим људи и екипа коју водимо на концерте броји и до 120 људи, веома смо концентрисани да све то буде фантастичан мозаик са сваком коцкицом на месту. Онда кад дођемо на одмор гледамо да смо цео дан у купаћим костимима, да се не шминкамо, да је музика веома тиха, да је храна лагана, да ништа не уништи тај мир, да имате добо вино и фино друштво и књигу која релаксира. Да просто не морате ништа, можете да спавате и да се купате кад хоћете, не водите рачуна да ли је купаћи у пару, само да се ужива и да се човек одмори- каже Лепа Брена за емисију "Сцена”.

BloombergAdria.com

 

Брена је на концертној турнеји “Имам песму да вам певам” посетила и своје родно место, па породици показала где је све у младости проводила најлепше тренутке.

- У Брчком нисам певала веома дуго. Колико год да сам професионалац заиста ми није било свеједно. Рекла сам самој себи да заиста не постоји разлог да ја плачем. Сваки пут кад држим концерт ја једва чекам да изађем на бину и певам са људима, пренесем им добру енергију, међутим кад сам почела да певам песму “Ја немам други дом”, грло ми је заиграло и сузе су кренуле... То су биле емоције радости и среће, у том граду ја сам доживела своју најлепшу младост. Како кажу, памтим само срећне дане. Била је и моја сестра и њена кћерка са двоје деце, показивала сам им где сам ишла у школу, где смо јели ћевапе, буреке и оне огромне шампите од којих сам имала неких 15 килограма више. Деца никада нису видела тако велику шампиту, то је феноменално. Ишли смо и на гробље код родитеља и цела прича је за мене веома емотивна.

BloombergAdria.com

 

Засузиле су јој очи док је причала о породици и детињству.

- Иако све то изгледа толико сјајно и фантастично, мој живот је врло турбулентан. Настојим да не заплачем и увек се борим са сузама, али када ме пресече онда их пустим... Треба показати емоцију, мене је живот натерао да будем јака али исто тако мислим да имам право да покажем да сам рањива. Када је јако тешко ја не плачем, издржим до краја, али када могу себи да дозволим да пустим сузу, па нека иде живот.

Баш у тим тренуцима када је рањива највећа подршка јој је супруг Боба Живојиновић.

- Он је човек који ме најбоље познаје, ми смо заједно 30 и кусур година, сасвим је логично да знамо једно друго. Ми смо компатибилне личности, он је мушкарац мог живота и моја јача половина. Не волим слабиће и никад не бих могла да будем са неким ко је слабић, да бих ја могла да будем слабија и нежнија поред њега- искрена је Брена.

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц)