Извор:Фото: Д. Миловановић

А НЕКАД БИЛИ НЕРАЗДВОЈНИ Однос Нелета и Кусте: "Не причамо!"

Извор: Нпорал

11.09.2024.

18:49

"РАЗИШЛИ су нам се путеви, свако има своју судбину..."

Музичар Неле Карајлић на јавну сцену закорачио је пре више од четири деценије.

Неле је обишао свет са бендовима "Забрањено пушење" и "No Smoking Orchestra". Осим што је сарађивао са Емиром Кустурицом, Неле се интензивно дружио са чувеним редитељем, кога познаје још из родног града.

- “No Smoking Orchestra” био је моја највећа љубав и највећа креација. То је концепт у коме сам се до сада највише испољио, дао најбољи део себе, и као оснивач, и као аутор и извођач. Тај део мог живота и даље сматрам најузбудљивијим и најзанимљивијим.

BloombergAdria.com

- То је био период у коме смо, сви заједно, и Емир, и бенд, и ја, успели да нашу музику наметнемо целом свету и да је они прихвате с безрезервним одушевљењем - рекао је Неле у једном интервјуу.

Кад и због чега су он и Емир Кустурица престали да разговарају ниједан од њих двојице никада није детаљно образложио. Тек пре неколико година пронео се глас да су не само окончали сарадњу, већ и пријатељство.

- Разишли су нам се путеви, што је и нормално. Човек је негде заједно, а негде скрене лево или десно - признао је Неле, гостујући у емисији Снежане Дакић на телевизији "Hype".

BloombergAdria.com

- Не чујемо се и не виђамо се. Свако има неку своју, како бих је назвао, судбину - закључио је легендарни музичар.

Музичар Неке Карајлић гостовао је и у емисији "Бесна листа" компаније Новости, а занимљив интервју у којем је одговарао на многа питања из његовог приватног живота, али и бирао најбољи алтернативни бенд можете погледати у видеу испод или на нашем Јутјуб каналу: