Извор:Фото: Профимедиа

НИ ОН НИЈЕ ОДОЛЕО: Бред Пита мувао нашу глумицу

Извор: Нпортал

11.09.2024.

20:22

БРЕД ПИТ је тада још увек био у браку, док је она имала дечка због чега је и одлучила да га одбије.

Бред Пит је одувек важио за великог заводника, али многи нису знали да је на листи жена које су привукле његову пажњу била и једна Српкиња. 

BloombergAdria.com

 

Реч је о младој, прелепој глумици Дајани Гудић, која је недавно привукла огромну пажњу новим филмом "Импулс". 

О свему је недавно проговорила у емисији "Амиџи шоу" када су је питали који наш глумац јој је привлачан, али баш због Бреда то није могла да учини.

- Знаш како, не могу одговорити на ово питање, зато што кад год лепа жена каже ко јој је леп од познатих личности, он јој се јави на Инстаграму - рекла је Дајана, након чега је признала да јој је Бред Пит писао.

- Мене су питали ко ми је од познатих личности онако леп, ја сам рекла Бред Пит... Па ти сад извуци из контекста, али нисам одговорила на поруку, јер ја сам тад имала дечка, он жену - рекла је Дајана.

Занимљиво је да је ова фатална плавуша у Америку отишла још као веома млада, на наговор родитеља који су сматрали да ће јој САД пружити више шанси за успех него родна Босна и Херцеговина.

Иако су јој прве године у Америци биле тешке, ситуација се касније мења, а њена глумачка каријера започела је након позива продуцента Тејлора Чина. Једна од упечатљивијих рола припала јој је и у филму Џејмија Фокса "Алл Стар Wеекенд", у којој играју многе холивудске зверке.