Извор:ФОТО: Ата / Принтскрин Инстаграм masanlekicofficial

Машан прославио први ћеркин рођендан - славље у природи

Извор: Нпортал

11.09.2024.

21:34

МАШАН ужива са својим лепотицама, а слике то и доказују

Машан Лекић слободно може рећи да је богат човек. Отац је три ћерке које се зову Миа, Зои и Мила.

BloombergAdria.com

 

Најстарија девојчица рођена је у првом браку водитеља, са колегиницом Миром Лекић, од које се развео 2020.године.

У другом браку, са тринаест година млађом Кристином Николић, коју је такође упознао преко посла, Машан Лекић је добио још две девојчице

Познати водитељ не крије да ужива са својим дамама, а на Инстаграм профилу често подели кадрове које осликавају његову породичну идилу.

BloombergAdria.com

 

Ипак, фотографије са рођендана малене Миле, која је напунила годину дана, прва је објавила поносна кума – Деа Ђурђевић.

-Моја најмлађа кумица је прославила први део првог рођендана. Не брини, малена, препричаваће се кад порастеш - јавно се обратила водитељка плавокосој слављеници.

Рођенданска журка за малу Милу, која је носила преслатку белу хаљиницу, организована је у природи, под отвореним небом. Наравно, нису изостали торта, балони, играчке и бројни поклони.

BloombergAdria.com

 

Избор места за прославу не треба да чуди ако се има у виду да Машан Лекић има породичну кућу на Златибору, а у том крају је и викендица његове супруге стара више деценија.

Својевремено је на имању окруженом столетним боровима угостио екипу магазина Сторy, а том приликом је открио део породичне историје.

- Кристинин покојни деда Милић био је диван човек, имао сам задовољство да га упознам. Ово место се по њему зове Милићева ружа. Он је своју унуку звао “Ружо моја”. То му је било најдраже цвеће. Једном се догодило, кад је Кристина била мала, да је пала и убола се на руже. Тада их је све исекао – испричао је Машан Лекић.

Хелло