Извор:ФОТО: Принтскрин Пинк /HYPE TV

"СВЕ САМ САМ СТВОРИО": Да ли Јоџир улази у Задругу?

Извор: Нпортал

11.09.2024.

22:35

ДАНИМА СУ сви чекали његов улазак у Елиту..

Наиме, Јоџир тврди да његов долазак у Београд нема везе са поменутим ријалити програмом и да не постоје паре због којих би ушао.

BloombergAdria.com

 

- Одакле идеја да ја идем у ријалити, никад у животу, ни за какве паре. Милион да добијем нећу ући у ријалити, немам ништа против ријалитија, али то није мој ниво. Свесни нисте у какав пројекат улазим, ја сам све сам створио, нико ми није помогао. Хајде да ставимо тачку на то, не улазим у ријалити - рекао је видно бесан Јоџир у објави на Инстаграму.

Иначе, Јоџир снима клипове са својом супругом Иреном, новинарком и водитељком, и њихово двоје деце, Рељом и Ирином. Његова породична динамика често инспирише садржај који дели са својом растућом публиком, додајући лични печат његовом раду.

Објавио снимак емотивног растанка са породицом

Подсетимо, Јоџир је додатно распалио распалио машту фановима када је на свом профлу на Инстагарму објавио снимак емотивног растанка са породицом, на којем његова жена Ирена и деца и он плачу.

"Врати ће се тата животи моји, волим вас" - написао је Јоџир, а затим на свом профилу на инстаграму објавио слику како позира у Београду.

Блиц