Извор:Фото: ATAimages/Јутјуб принтскрин/ Marija Serifovic

"МОЈОЈ ВЕРИ, МОЈОЈ МАЈЦИ": Марија приредила изненађење

Извор: Нпортал

12.09.2024.

14:14

ВЕРИЦА Шерифовић данас прославља 61. рођендан, а њена ћерка Марија јој је приредила специјално изненађење.

Верица није желела да слави рођендан прошле године све док се не роди унук, а пошто је сада ту и Марио, Марија је решила да мајци приреди концерт. Одабрала је њене најпопуларније песме и направила концерт само за њу. Назив је дала "Увек си ми говорила". 

-Дуго сам размишљала како да те обрадујем за рођендан. Прошле године, иако је био 60. рођендан ниси хтела ништа да славиш јер си чекала унука. Ево сад је Марио са нама, а ја не могу више да ти купујем шерпе, лонце и кутлаче... И зато сам дошла на идеју да дамо нови живот неким од твојих највећих песмама...“, овим речима Марија Шерифовић је започела „приватан концерт- започела је Марија концет за мајку. 

Верица није могла да савлада емоције, па је већ на почетку брисала сузе: 

-Јел’ ти мене хоћеш да убијеш....Хвала ти ћерко моја. То како ти певаш, ево мајка ти скида капу. Кад једног дана почнем да се гасим, надам се да ћу моћи да кажем: "Вредело је". Вредело је мог труда и свега што сам чинила за тебе. Хвала ти за ово....- успела је да каже Верица очију пуних суза.

Марија није желела да је савладају емоције па је наставила да пева "Дођи ми", "Не брини за мене", а након песме "Увек си ми говорила" коју је Шабан Шаулић урадио за Верицу, Марија више није крила колико је овај "тајни пројекат" био емотивно и певачки изазован за њу.

-Ја сам заиста певала различите жанрове, али ово....ух, никад ништа теже нисам певала. Сада могу у пензију. Ово су песме за вечност и хвала свим мојим сарадницима који су ми помогли да реализујемо овај пројекта“, била је искрена Марија, која је за крај оставила нумеру "Слике мог живота".

BloombergAdria.com

 

Верицу је додатно обрадовало када се појавио унук на концерту. 

(Курир)