Извор:Фото: Профимедиа

ШТА ИХ ИЗЈЕДА: Зашто хороскопски знакови постају несрећни?

Извор: Нпортал

12.09.2024.

17:14

ЕВО због чега сваки хороскопски знак може да потоне и да се осећа лоше.

ОВАН

Овну је тешко када му живот почне да стагнира. Тежња за растом и побољшањем слаби ако немате постављене изазове.

Откријте које ствари су превише незанимљиве у вашем животу и промените то. То може бити посао који не нуди перспективу, партнер са којим се заправо не повезујете или само недостатак страсти.

БИК

Напорно радите и знате то, али понекад сте превише амбициозни са својим пројектима. Усредсредите се на усмеравање своје енергије на један пројекат.

Ако уложите напор на више задатака, можда ћете се на крају осећати узнемирено и разочарано што нисте успели да урадите све како сте замислили. 

BloombergAdria.com

 

БЛИЗАНЦИ

Близанци напредују у животу када су редовно стимулисани. То значи да сте најбоља верзија себе када живите пуним плућима. Живот вас вероватно депримира када не успете да задовољите своју потребу да искусите нове ствари.

Не заборавите да одвојите време за упознавање нових људи, за изградњу нових односа и за учење и откривање нових ствари.

РАК

Ракови су емпатични и несебични. Нажалост, због тога их понекад искориштавају токсични људи.

Дајте своју љубав и енергију само људима који су спремни да вам узврате. Ако то не учините, брзо ћете се исцрпити, без енергије и љубави. 

ЛАВ

Лавови стагнирају када изаберу пасивност и лењост уместо своје огромне потребе за креативношћу. Они проналазе праву срећу у стварању и чињењу ствари које директно проистичу из њихове уметничке страсти.

Зато уместо да ленчарите, изаберите своју креативну страну и урадите нешто. Што више радите, брже ће вас срећа пронаћи.

ДЕВИЦА

Девице увек раде, воле осећај да завршавају ствари. Али они такође имају нездраву усредсређеност на савршенство, што често доводи до претеране самокритике.

Најбољи начин да пронађете срећу је да успоставите здраву равнотежу између напорног рада и забаве.

BloombergAdria.com

 

ВАГА

Ваге су по природи радознале. Због тога, они често лебде од једне ствари до друге, никада не зарањајући превише дубоко у било шта. Иако је лако одушевити се нечим новим, морате схватити да ће на крају све то бити тешко и изазовно, а можда и не тако добро као што сте мислили.

Када ствари постану тешке, немојте само прелазити на следећу ствар. Савладајте своје борбе и имаћете много дубљи осећај награде за свој успех. 

ШКОРПИЈА

Шкорпије често раде ствари које раде људи око њих. Ово може бити нездраво, посебно ако су ваши пријатељи и породица запали у рутински или нездрав начин живота.

Почните да улажете енергију у нешто што волите и запамтите да никада не морате да радите све оно што ваши пријатељи раде.

СТРЕЛАЦ

Стрелац може да поврати срећу у свој живот тако што ће у томе активно учествовати. Будући да је увек оптимиста, често очекује да ће се ствари саме побринути за себе, што доводи до животног мота „шта ће бити, биће“.

Морате почети да преузимате контролу над својим животом и бирате шта ће вам се догодити, а не само да чекате да вам се нешто догоди. Оптимизам није исто што и бити проактиван. 

BloombergAdria.com

 

ЈАРАЦ

Јарчеви често мисле да је живот или напоран рад и успех или срећа и задовољство, али никада обоје. Истина је да можете напорно радити и успети, а да и даље одржавате срећан, здрав начин живота.

Кључно је научити како уживати у малим стварима које произлазе из онога што већ радите сваки дан.

ВОДОЛИЈА

Водолија понекад заборавља колико је исцрпљујуће бити страствен и улагати у ствари које су заиста важне. Борите се да створите време за себе, да напуните батерије и да се подмладите.

Ако желите да задржите будност, морате схватити да ваш ум мора да се одмара баш као и ваше тело. 

РИБЕ

Рибе су по природи радознале, саосећајне и отворене. Нажалост, понекад верују у погрешне људе и заврше у ситуацијама у којима се према њима поступа лоше.

Када се то догоди, Рибе обично само претпостављају да заслужују такво понашање, уместо да захтевају нешто боље, што заслужују.  То је оно што треба да промените.

БОНУС ВИДЕО: