Извор:Фото: Друштвене мреже

ТЕЛО ЛЕТЕЛО 30 МЕТАРА: Откривена мистерија смрти Луке (26)

Извор: Нпортал

12.09.2024.

17:23

ЛУКА Вуксановић (26) који је 24. августа страдао у вечерњим часовима на путу Београд-Младеновац, а чије је тело нађено 9 дана касније у јако лошем стању страдао је тако што је након што је ударио у банкину пролетео кроз отворени шибер и пао у шибље.

Овај случај је од самог почетка изазвао интригу обзиром да, након што се догодила несрећа, очевици, односно, људи који су се први нашли на месту несреће нису затекли возача у колима, а додатна мистерија настала је 9 дана касније када је његово тело нађено у близини удеса.

- Лука се кретао неприлагођеном брзином, верује се да је била око 150 на сат. Изгубио је контролу над возилом, ударио у банкину, потом у шкољку од старог аутомобила који је ту био паркиран као реклама за ауто-сервис. Одмах су искочили ербегови, а од силине ударца он је излетео право кроз шибер. Сумња се да није био везан. Од ударца се дигао велики облак прашине, те ти очевици нису могли да виде тело које дословно излеће кроз шибер - речено је за Телеграф.

Како се даље наводи, он је пао право на колена и сломио кичмену мождину.

- Он је летео 30 метара. Пао је на колена, обе бутне кости су му биле сломљење, подлактица, ребра и кичмена мождина. Одмах је био мртав од тежине повреда. 

Нађен је у шибљу које је обрасло трњем, лијанама, окренутог на стомак. На себи је имао шарени шортс, а од пада је одрао пола лица, те је идентификован и на основу метала који је имао у устима, а који му је био уграђен у вилицу као део кости - каже саговорник и додаје да Лука није нађен 100 метара од места удеса, него 30:

BloombergAdria.com

 

- Тело је нађено на 30 метара од места на којем је нађен ауто. Врата возача су била отворена јер је један од очевидаца отворио врата на месту возача, да би утишао музику која се чула из кола, да би људи чули ако неко дозива упомоћ. Тако да је тиме та теорија да је сам отворио врата, да је бежао, да је сам изашао, апсоулутно нетачна - речено је.

Још увек се чекају налази токсикологије.

(Телеграф)