Извор:Фото: АТА имагес

"НАЈЛАКШЕ ЈЕ РАЗВЕСТИ СЕ": Бејкареву остала неиспуњена жеља

Извор: Нпортал

12.09.2024.

18:55

"ЖАО ми је што нисмо испунили ту жељу"

Иван је одувек важио за породичног човека. У браку је био више од 40 година, а колико је волео своју супругу Микицу признао је и у једном од интервјуа.

BloombergAdria.com

 

Супруга Ивана Бекјарева Микица, неутешна је након четири године од супругове смрти која је уследила после јаке борбе са вирусом корона. Глумац је са позитивним тестом на ковид-19, али без симптома, примљен у болницу, али му се стање нагло погоршало.

BloombergAdria.com

 

- Свеједно је да ли сте мушкарац или жена. Ако пођете од тога да је породица основа сваког друштва и решите да уђете у брак, онда ће вам бити лако да проведете толико година са истом особом. Најлакше је развести се. Али треба чувати и гајити брак, нарочито након што добијете потомство. Међутим, данашње клинке мењају фрајере на недељном нову. Зато није ни чудо што када уђу у брак не могу да се ослободе те навике. И тада долази до све већег броја развода. Нема ту велике филозофије, неко вам одговара или не одговара. Када се са неким нађете онда је потпуно природно да размишљате о браку и о томе да проведете живот заједно - рекао је глумац једном приликом за магазин Хелоу.

Иванова супруга желела је да свом супругу подари још једно дете, али им се та жеља, нажалост, није остварила.

– Желели смо да поново будемо родитељи, дете је било на путу. Али је у то време владала нека епидемија и то се, нажалост, није остварило. Што се мене тиче, волео бих да сам их имао петоро. И данас умем да се нашалим и кажем жени: “Има времена, направићу ја још једно дете некад негде”, па се обоје слатко смејемо - причао је увек насмејан Бекјарев, којем је ова улога последња.

Блиц