Извор:Фото: Профимедиа

ПРИВЛАЧИ НОВАЦ И СРЕЋУ: Ову биљку треба да има сваки дом

Извор: Нпортал

12.09.2024.

19:08

ВЕРУЈЕ се да уношењем одређених биљака у дом, уносимо и позитивну енергију, као и да привлачимо новац и благостање.

Рузмарин се сматра светом, сунчевом травом и често се користи за заштиту љубави и младости. Међутим, познаваоци тврде да он може да се користи и за привлачење новца и просперитет у дому.

Увек је добро имати рузмарин, а за ритуал чишћења користи се тако што са две-три гранчице скинете листиће и спустите их у врелу воду. Оставите да кључа неколико минута, на тихој ватри, тако да мирисна испарења испуне све просторије.

BloombergAdria.com

 

Уколико имате могућности да украсите улаз у свој пословни простор, добро је поставити саднице рузмарина макар и сасвим мале, у саксијама. Оне привлаче добру професионалну енергију, доводе до бујања бизниса и повећања броја купаца и клијената.

За привлачење новца, саветује се прављење амајлије од рузмарина. Оставите пар гранчица да се осуше на мрачном, промајном месту, па скините листиће и напуните кесицу направљену од папира. Најбоље је да папир буде златне боје.

BloombergAdria.com

 

Ову кесицу можете да ставите у кутију са рачунима, кажу да спречава превелике трошкове или да је носите у новчанику за привлачење  новца и сваке врсте обиља.

БОНУС ВИДЕО: