Извор:Фото: Профимедиа

ЗВЕЗДЕ СУ ИМ НАКЛОЊЕНЕ Два знака очекује велики прилив новца

Извор: Нпортал

12.09.2024.

20:37

НАЗИРЕ се период обиља за два хороскопска знака која ће до краја године постати прави магнети за новац.

Вага

Ако сте рођени у знаку Ваге, ваша срећа се коначно мења. Јупитер, планета среће и обиља, тренутно се налази у Близанцима и доноси вам период невероватне економске стабилности. Ова планетарна позиција ствара хармоничан тригон са вашим знаком, што значи да су сви ваши напори у протеклих годину дана коначно почели да доносе плодове.

Можда сте се у прошлости суочавали са изазовима и финансијским потешкоћама, али сада је вријеме да се све то промени.

Јупитер у Близанцима вам доноси јасноћу и способност да доносите мудре одлуке које ће директно утицати на ваш финансијски успех. Овај период је идеалан за предузимање нових корака у каријери, улагање у пројекте који су вам раније изгледали ризично и одбацивање свих односа и ситуација које вам више не користе.

BloombergAdria.com

 

Стрелац

Познато је да вам срећа често иде наруку, али крај  2024. године доноси вам нешто посебно. Јупитер, ваша владајућа планета, додатно појачава вашу срећу, посебно у сфери партнерства и каријере.

Тренутно се суочавате с планетарним транзитима који су врло повољни, али то не значи да ће све доћи лако. Сви ови транзити, посебно они у вашој кући партнерства, доносе вам могућност да кроз напоран рад и праве везе постигнете невероватне резултате.

Сатурн, планета дисциплине и одговорности, тренутно је у опозицији са вашом 10. кућом каријере, што значи да ће сваки ваш труд бити награђен. Међутим, немојте очекивати да ће све бити једноставно.

Универзум ће вам постављати изазове како би се осигурао да је оно за чим тежите заиста оно што желите. Ипак, уз вашу познату упорност и срећу која вас прати, успећете да пребродите све препреке и на крају постигнете финансијски успех који сте одувек желели.

БОНУС ВИДЕО: