Извор:Фото: Н. Параушић, Инстаграм принтскрин/danina.jeftic

Глумица родила дете бившем Александре Радовић, па се РАЗВЕЛА

Извор: Нпортал

13.09.2024.

10:45

ДАНИНА Јефтић је своју глумачку каријеру започела у серији "Паре или живот", али ју је филм "Монтевидео" винуо у звезде.

Данина је 2013. године решила да се повуче из глуме због тога што је желела да оснује породицу. Она се пред црквеним олтаром удала 2013. у Београду за менаџера и бизнисмена Александра Кукањца, а убрзо су добили сина Максима.

Кад је беба имала осам месеци брачни пар је спаковао кофере и одселио се у Аустралију.

Брак са Кукањцем окончала је после годину дана од венчања у Сиднеју, а данас је самохрана мајка која највећу помоћ има од својих родитеља. Развод је, како су тада наводили медији, био тежак.

Иначе, Александар Кукањац, продуцент и менаџер, постао је познат јавности као дечко певачице Александре Радовић. Њих двоје су били заједно на самом почетку њене певачке каријере, а прича се да је управо он био њена највећа љубав.

Наводно, певачица му је посветила неколико њених песама јер им је љубав била велика и искрена. Међутим, након раскида свако је кренуо својим путем.

Александра Радовић се удала за бизнисмена Александра Зеремског, са којим је добила и ћерку, али се након неколико година, као и њен бивши, развела.

За више од 20 година каријере Александра Радовић направила је велики број балада, а омиљена песма јој је “Бивши драги”.

BloombergAdria.com

- Моја омиљена је “Бивши драги“ коју сам ја компоновала, а од ових које су радили други “Као со у мору“, “Чувам те“ и “Памти ме“. Не могу да их издвојим свака је другачија и за сваку ме нешто веже, свака је настала у различитој фази мог живота - казала је она истичући да је нумера “Бивши драги“ више не погађа као раније и да више није то тај осећај када је пева и не проживљава сваку реч као раније - рекла је певачица.

(Блиц)